Меню сайту

Користувачам

Інформаційно

Реклама

Наше опитування
Ваш улюблений жанр в кіно?
Всього відповідей: 26

Наша кнопка
Розмісти нашу кнопку на своєму сайті:

Погода

Курс валют

Головна » 2010 » Лютий » 2 » Складено рейтинг людей з неймовірними здібностями
10:56
Складено рейтинг людей з неймовірними здібностями
Вони змінюють форму власного тіла, не відчувають болю, протикаючи горло спицею, спростовують закони природи, притягаючи металеві предмети, і навіть бачать без очей. Можливості людей-феноменів дивують не лише обивателів, але і вчених.

1. "Людина-цифра" Даніель Таммета

Даніель Таммета народився 31 січня 1979 року у Великобританії. З раннього дитинства він став стверджувати, що здатний "бачити" результати складних арифметичних обчислень буквально як пейзажі. У його свідомості кожне число до 10 000 має свою власну унікальну форму, колір і текстуру. Наприклад, одиниця - "це яскравий білий світ, а 89 - як падає сніг". Таммета - рекордсмен Європи з числа Пі: він на пам'ять назвав 22 514 знаків після трійки з комою. Крім того, Таммета вільно висловлюється десятима європейськими мовами й есперанто.








2. Юноша-ехолокатор Бен Андервуд
Бен Андервуд - молодий чоловік із Сакраменто, штат Каліфорнія. Його очі були видалені хірургічним шляхом, коли йому було всього три роки, - лікарі поставили діагноз "рак сітківки". Але йому вдається жити повноцінним життям, тому що замість очей він використовує свій язик! Ним він створює "клацання" - різкі, короткі звуки, які відбиваються від навколишніх об'єктів. Бен вміє як би "захоплювати" луну, і завдяки цій можливості точно визначати місце розташування окремих об'єктів. Він використовує ехолокацію, як кажан.






3. "Гумовий" людина Даніель Сміт
Даніель Сміт - п'ятикратний рекордсмен Гіннесса, "гумовий" людина є самим гнучким і відомим акробатом. Даніель почав викручувати своє тіло в чотирирічному віці, і з 18 років почав працювати в цирку. Він без особливих зусиль пролазить через отвір в тенісній ракетці і через сидіння унітазу, а також може звертатися в неймовірні вузли та складатися, вміщаючись у валізі. Лікарі вважають, що неймовірна гнучкість була дана Даніелю з народження, але він сам довів її до максимально можливої межі.




4. "Месьє З'їж це все" Майкл Лотіто
Француз Майкл Лотіто, що народився в 1950 році, відкрив свої дивовижні здібності в 9 років - до смерті налякавши батьків, він з'їв ... телевізор. C 16 він почав розважати за гроші публіку, поїдаючи метал, скло, гуму. Зазвичай об'єкт розбирають на деталі, ріжуть на шматки, і Лотіто ковтає їх, запиваючи водою. Одного разу Майкл навіть з'їв літак "Сессна-150". Він їв його два роки, вживаючи 1 кг літака на день. За словами лікарів, Лотіто ще живий тому, що стінки його шлунка в два рази товще, ніж у середньостатистичної людини. І отруйні речовини його не беруть.

5. Зубний Король Радхакрішнан Велю
Малаєць Радхакрішнан Велю практикується в перетягуванні зубами транспортних засобів. 30 серпня 2007 року, напередодні 50-го дня незалежності Малайзії, ця людина власними зубами перетягнула потяг, що складався з 6 вагонів і важив 297 тонн, на 2,8 метра. Такого рекорду у світі ще ніхто не ставив.

Місцеве населення кличе цього супермена "Король Зуб". У чому криється таємниця його сили і незвичайної міцності зубів? Радхакрішнан вважає, що йому дуже допомагають регулярна медитація, а також щоденні пробіжки по 25 кілометрів, підняття штанги вагою 250 кілограмів і спеціальні вправи для щелеп.
6. Людина-магніт Лів Тоу Лін
А 70-річний підрядник з Малайзії Лів Тоу Лін зумів протягнути автомобіль, використовуючи свою магнетичну здатність: за допомогою залізного ланцюга, який просто "примагнітився" до його тіла. Лів каже, що одного разу він взяв кілька залізних пластин і помістив їх вертикально на живіт. На його здивування, пластини не впали, ніби їх міцно приклеїли. Так він виявив в собі здатність притягувати різні предмети, як магніт. Цим "даром" наділені також 3 його сина і 2 онука, тому він вважає цю свою особливість спадковою.

Вчені тим часом намагаються безрезультатно пояснити цей феномен. Адже навколо малайця немає магнітного поля, та й зі шкірою у нього все в порядку.



7. Людина, яка не спить, Тай Нгок
Тай Нгок, 64-річний в'єтнамець, забув, що таке сон, після того як у 1973 році перехворів лихоманкою. Він тоді не заплющив очей 11 700 ночей. "Я не знаю, як позначається безсоння на здоров'я, - говорить він, - але я цілком здоровий і можу вести господарство нітрохи не гірше, ніж інші". На доказ Нгок згадує, що кожен день носить два 50-кілограмові мішки з добривами за кілька кілометрів від дому. А недавно три безсонні місяці пішли на земляні роботи - фермер викопав два великих ставка для розведення риби. Під час медогляду лікарі не знайшли у в'єтнамця ніяких хвороб, крім невеликих відхилень у роботі печінки.

8. Король тортур Тім Крідланд
Тім Крідланд - людина, що не відчуває болю. Ще в школі Тим вражав однокласників, коли не моргнувши оком протикав руки голками і безболісно витримував будь-яку спеку і холод. Сьогодні Крідланд, що виступає під сценічним псевдонімом "Замора - Король катування", вражає публіку своїми неймовірними здібностями: на очах захопленого залу ковтає шпаги, проколює шию, щоки й руки рожнами. А іноді заковтує мотузку, після чого прямо на сцені витягує її з шлунку за допомогою скальпеля і хірургічних щипців. Наукові тести показали, що ця людина здатна терпіти неймовірний, зовсім нестерпний біль завдяки набагато вищому больового порогу, ніж у середньостатистичної людини.

9. "Заклинатель звірів" Кевін Річардсон
32-річний фахівець з поведінкових особливостей диких тварин Кевін Річардсон працює в заповіднику Південної Африки. Він може проспати всю ніч навіть з левами в обнімку, не думаючи про можливий напад. І гепарди з леопардами беруть біолога за свого. Навіть непередбачувані самки гієни дозволяють йому брати на руки своїх дитинчат. Річардсон, якого прозвали Заклинатель звірів, у своїй роботі покладається на інтуїцію: "Я ніколи не наближуся до звіра, якщо відчую, що щось не так. А також не використовую палиці і батоги. Головне в моїй справі - терпіння".

10. Людина з виряченими очима Клаудіо Пінто
48-річний бразилець Клаудіо Пінто із міста Белу-Орізонті здатний витріщить очі на 4 см, тобто на 95%, з очних орбіт. Унікум пройшов безліч медичних обстежень. І в результаті лікарі пояснили його особливість "вивихом очного яблука". Але стверджують при цьому, що ніколи раніше не бачили людину, яка здатна проробляти такі фокуси з очима. "Цим божим даром я досить легко можу робити гроші, і тому відчуваю себе щасливим", - говорить Клаудіо, радіючи своїй унікальності.
Категорія: Цікавинки | Переглядів: 965 | Додав: vityaba
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Профіль
Гість міста

Повідомлення:

Група:
Гості
Час: 06:45

Гість, ми раді вас бачити. Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!

Введіть логін:

Введіть пароль:




Зарегистрироваться!Восстановить пароль!




Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Друзі
Наше-Рідне
«АНЕКДОТИ З УКРАЇНИ» - Нові та найкращі анекдоти української мережі

ЄВРО 2012
ЄВРО 2012 - Інформер - До початку чемпiонату Європи з футболу 2012 року залишилось...

Топ коментаторів
Petro
Репутація: 4
Стать: Чоловік
Коментарів: 375
vityaba
Репутація: 3
Стать: Чоловік
Коментарів: 316
GeraldSaps
Репутація: 0
Стать: Чоловік
Коментарів: 252
Roberthuch
Репутація: 0
Стать: Чоловік
Коментарів: 148
Dwaynemem
Репутація: 0
Стать: Чоловік
Коментарів: 92


Dubno ©2024 При копіюванні матеріалів, посилання на сайт обов'язкове!