Чемпіонат Світу 2010
| |
Petro | Дата: Субота, 14.11.2009, 19:45 | Повідомлення # 1 |
*Авторитет у місті*
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Потрапить Україна на чемпіонат світу чи ні???
Petro: "Любити свою країну - це одна з найвищих цінностей кожної людини." Petro: "Україно - ти Велика, і народ у тебе сильний!!!" Petro: "Сьогодні я сильніший ніж був вчора, а завтра я буду сильніший ніж я є сьогодні!"
|
|
| |
Petro | Дата: Субота, 14.11.2009, 19:45 | Повідомлення # 2 |
*Авторитет у місті*
| Я впевнений, що ми будемо там точно!!!
Petro: "Любити свою країну - це одна з найвищих цінностей кожної людини." Petro: "Україно - ти Велика, і народ у тебе сильний!!!" Petro: "Сьогодні я сильніший ніж був вчора, а завтра я буду сильніший ніж я є сьогодні!"
|
|
| |
vityaba | Дата: Середа, 18.11.2009, 23:07 | Повідомлення # 3 |
Ветеран міста
Група: Модератори
| Я також був впевнений після першого мачу в Греції. 0-0 І так треба програти вдома 0-1 Це незаслужена поразка збірної. Це просте невезіння яке спідкало нас в четверте під ряд.
|
|
| |
Petro | Дата: Четвер, 19.11.2009, 22:49 | Повідомлення # 4 |
*Авторитет у місті*
| Да, дуже шкода... Ну це значить доля така в нас :'(
|
|
| |
vityaba | Дата: Середа, 02.12.2009, 14:24 | Повідомлення # 5 |
Ветеран міста
| FIFA оголосила кошики для жеребкування ЧС-2010 Перший: Бразилія, Іспанія, Голландія, Італія, Німеччина, Аргентина, Англія і ПАР Другий: Австралія, Японія, Північна Корея, Південна Корея, Гондурас, Мексика, США і Нова Зеландія. Третій: Алжир, Камерун, Кот-д'Івуар, Гана, Нігерія, Чилі, Парагвай та Уругвай. Четвертий: Данія, Франція, Греція, Португалія, Сербія, Словаччина, Словенія та Швейцарія. Нагадаємо, першість планети з футболу пройде з 11 червня до 1 липня 2010 року.
|
|
| |
Petro | Дата: Середа, 02.12.2009, 22:33 | Повідомлення # 6 |
*Авторитет у місті*
| Даааа, без нашої збірної буде дивитись не так приємно...
|
|
| |
vityaba | Дата: Середа, 02.12.2009, 22:34 | Повідомлення # 7 |
Ветеран міста
| Не те слово не приємно( Просто дуже обідно(
|
|
| |
Petro | Дата: Середа, 02.12.2009, 22:41 | Повідомлення # 8 |
*Авторитет у місті*
| Але є ще багато команд які будуть показувати супер футбол! Так що будемо за хороший футбол)
|
|
| |
vityaba | Дата: П`ятниця, 04.12.2009, 23:45 | Повідомлення # 9 |
Ветеран міста
| У ПАР визначили склади груп, які гратимуть у фінальному етапі Чемпіонату світу з футболу 2010 року У групу A потрапили: ПАР , Мексика, Уругвай, Франція. Група B складається зАргентини, Південної Кореї, Нігерії, Греції. У група C опинилися Англія, США, Алжир, Словенія. Группа D- це Німеччина, Австралія, Гана, Сербія. Группа ЕНідерланди, Японія, Камерун, Данія Група Fскладається з Італії, Нової Зеландії, Парагвая, Словаччини. Група G виглядає наступним чином: Бразилія, Північна Корея, Кот д’Івуар, Португалія. Остання група H складається з Іспанії, Гондурасу, Чилі, Швейцарії.
Повідомлення відредагував vityaba - Субота, 05.12.2009, 12:48 |
|
| |
vityaba | Дата: Субота, 05.12.2009, 11:52 | Повідомлення # 10 |
Ветеран міста
| Представлено офіційний м'яч чемпіонату світу з футболу-2010 у ПАР
Повідомлення відредагував vityaba - Субота, 05.12.2009, 11:55 |
|
| |
Petro | Дата: Субота, 05.12.2009, 12:40 | Повідомлення # 11 |
*Авторитет у місті*
| Quote (vityaba) У групу A потрапили: ПАР , Мексика, Уругвай, Франція. У група C опинилися Англія, США, Алжир, Словенія. Группа D- це Німеччина, Австралія, Гана, Сербія. Группа ЕНідерланди, Японія, Камерун, Данія Група Fскладається з Італії, Нової Зеландії, Парагвая, Словаччини. Група G виглядає наступним чином: Бразилія, Північна Корея, Кот д’Івуар, Португалія. Остання група H складається з Іспанії, Гондурасу, Чилі, Швейцарії. Мене цікавить лиш одне!!! Де ті греки, що не пустили Україну на ЧМ???
|
|
| |
vityaba | Дата: Субота, 05.12.2009, 12:49 | Повідомлення # 12 |
Ветеран міста
| А ти подивись
|
|
| |
Petro | Дата: Субота, 05.12.2009, 13:06 | Повідомлення # 13 |
*Авторитет у місті*
| Ось тепер є. Відразу треба!
|
|
| |
vityaba | Дата: Субота, 05.12.2009, 13:08 | Повідомлення # 14 |
Ветеран міста
| Греки нам все спортили то я їх бачити не можу в группі де мала бути Україна
Повідомлення відредагував vityaba - Субота, 05.12.2009, 13:08 |
|
| |
Petro | Дата: Субота, 05.12.2009, 13:13 | Повідомлення # 15 |
*Авторитет у місті*
| Нічого страшного, Аргентина і Нігерія зітре їх в порох! Ну і думаю Південна Корея не буде пасти задніх)))
|
|
| |
|