Бокс
|
|
vityaba | Дата: Субота, 07.11.2009, 13:04 | Повідомлення # 1 |
Ветеран міста
Група: Модератори
Статус: Offline
| Які захоплення, кумири, найкращі поєдинки?
Повідомлення відредагував vityaba - Субота, 07.11.2009, 13:26 |
|
| |
Petro | Дата: П`ятниця, 13.11.2009, 12:32 | Повідомлення # 2 |
*Авторитет у місті*
Група: Адміністратори
| Валуєв знову програв) І хто скаже що він сильніший нашого Кличка?
Petro: "Любити свою країну - це одна з найвищих цінностей кожної людини." Petro: "Україно - ти Велика, і народ у тебе сильний!!!" Petro: "Сьогодні я сильніший ніж був вчора, а завтра я буду сильніший ніж я є сьогодні!"
|
|
| |
vityaba | Дата: П`ятниця, 13.11.2009, 13:22 | Повідомлення # 3 |
Ветеран міста
| А хто казав що він сильніший? Він просто більший
|
|
| |
vityaba | Дата: П`ятниця, 04.12.2009, 17:46 | Повідомлення # 4 |
Ветеран міста
| Хей хоче битися з Кличком на "Уемблі" Новоспечений чемпіон світу з боксу за версією WBA у надважкій вазі британець Девід Хей хоче в наступному році провести два поєдинки у себе на батьківщині, в Лондоні: перший – проти обов'язкового претендента на титул Джона Руїза, а другий – об'єднувальний поєдинок з одним із братів Кличків.
|
|
| |
Petro | Дата: Субота, 05.12.2009, 12:34 | Повідомлення # 5 |
*Авторитет у місті*
| Доречі скоро бій Віталія!!!
Petro: "Любити свою країну - це одна з найвищих цінностей кожної людини." Petro: "Україно - ти Велика, і народ у тебе сильний!!!" Petro: "Сьогодні я сильніший ніж був вчора, а завтра я буду сильніший ніж я є сьогодні!"
|
|
| |
vityaba | Дата: Субота, 05.12.2009, 13:20 | Повідомлення # 6 |
Ветеран міста
| Віталій Кличко ЧЕМПІОН
|
|
| |
Petro | Дата: Субота, 05.12.2009, 13:21 | Повідомлення # 7 |
*Авторитет у місті*
| Quote (vityaba) Віталій Кличко ЧЕМПІОН І кого це ти просвітив в цьому??? Навіть в африці негри про це знають)))
|
|
| |
vityaba | Дата: Субота, 05.12.2009, 13:36 | Повідомлення # 8 |
Ветеран міста
| Quote (Petro) І кого це ти просвітив в цьому??? По перше ні кого не просвічував! По друге виразив свої емоції Афреканець.........
|
|
| |
Petro | Дата: Субота, 05.12.2009, 13:47 | Повідомлення # 9 |
*Авторитет у місті*
| Emotional boy))
|
|
| |
vityaba | Дата: Субота, 05.12.2009, 13:51 | Повідомлення # 10 |
Ветеран міста
| Quote (Petro) Emotional boy Yes
|
|
| |
vityaba | Дата: Вівторок, 08.12.2009, 17:41 | Повідомлення # 11 |
Ветеран міста
| Джонсон обіцяє Кличку зіпсований настрій. Американець Кевін Джонсон, який 12 грудня в Берні проведе бій проти чемпіона світу в надважкій вазі за версією WBC українця Віталія Кличка.
|
|
| |
Petro | Дата: Неділя, 13.12.2009, 01:33 | Повідомлення # 12 |
*Авторитет у місті*
| Ось і розбились ще одні мрії темношкірого Кличко найсильніший в світі! Саме головне бісить це те, що хто б не зустрічався з Кличками обіцяє поразку українців, неперевершений бій, а в результаті програють або нокаутом або по очкам нашим Кличкам!
|
|
| |
vityaba | Дата: Неділя, 07.02.2010, 14:11 | Повідомлення # 13 |
Ветеран міста
| Кличко vs Валуєв - 29 травня Німецьке видання Bild повідомило, що переговори про організацію бою між Чемпіоном світу WBC у важкій вазі Віталієм Кличком і Миколою Валуєвим вийшли на фінішну пряму. Bild також назвав місце і ймовірний час поєдинку. Так, якщо в найближчі два тижні представникам Віталія Кличка і росіянина Миколи Валуєва вдасться досягти угоди у поточних переговорах, поєдинок між боксерами відбудеться 29 травня в німецькому Гельзенкірхені на арені клубу Шальке-04. Зазначимо, що Віталій Кличко зробив пропозицію про бій Валуєву, однак той відмовив через недостатній, на його думку гонорар ($ 1 млн, стільки за бій з Кличко отримав Кевін Джонсон - ред.) І побажав, щоб подальші переговори команда українця вела з Доном Кінгом. Пізніше Дон Кінг, який представляє інтереси Валуєва у переговорах зажадав за бій з росіянином $ 4 млн. Нагадаємо, що в Гельзенкірхені вже дебютував молодший брат Віталія Кличка, розгромивши Руслана Чагаєва.
|
|
| |
Petro | Дата: Понеділок, 08.02.2010, 13:15 | Повідомлення # 14 |
*Авторитет у місті*
| Quote (vityaba) Кличко vs Валуєв - 29 травня Як я чекав на цей поєдинок!!! Аби тільки все пройшло нормально і домовилися на 100% про бій!
|
|
| |
Petro | Дата: Середа, 10.02.2010, 22:03 | Повідомлення # 15 |
*Авторитет у місті*
| Все таки я читав коментарі Валуєва і він сказав, що ніхто ще не домовився...
|
|
| |