Хамачі
|
|
Petro | Дата: Понеділок, 11.01.2010, 21:18 | Повідомлення # 1 |
*Авторитет у місті*
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Hamachi — невелика безкоштовна програма, призначена для створення прямого з'єднання між двома комп’ютерами через Інтернет.
Petro: "Любити свою країну - це одна з найвищих цінностей кожної людини." Petro: "Україно - ти Велика, і народ у тебе сильний!!!" Petro: "Сьогодні я сильніший ніж був вчора, а завтра я буду сильніший ніж я є сьогодні!"
|
|
| |
Petro | Дата: Понеділок, 11.01.2010, 21:20 | Повідомлення # 2 |
*Авторитет у місті*
| Давно вже користуюся! Все влаштовує і подобається, вийшла нова версія але чесно кажучи стара працює надійніше. Хоч останнім часом і стара почала коники викидати))))
Petro: "Любити свою країну - це одна з найвищих цінностей кожної людини." Petro: "Україно - ти Велика, і народ у тебе сильний!!!" Petro: "Сьогодні я сильніший ніж був вчора, а завтра я буду сильніший ніж я є сьогодні!"
|
|
| |
vityaba | Дата: Вівторок, 12.01.2010, 00:24 | Повідомлення # 3 |
Ветеран міста
Група: Модератори
| Да програма супер. Стара версія часом викидає коники а нова майже весь час..
|
|
| |
Petro | Дата: Четвер, 14.01.2010, 12:50 | Повідомлення # 4 |
*Авторитет у місті*
| Хоч немає смайлів, не можна відсилати повідомлення в офф лайні і т.д. Зате проста і легка у використанні!
|
|
| |