Боротьба з "піратами"
|
|
Petro | Дата: Субота, 28.11.2009, 12:58 | Повідомлення # 1 |
*Авторитет у місті*
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| На сьогодні у світі процвітає пірацтво. Вже не вперше пірати захоплюють кораблі з пасажирами як України так і інших країн. Вимагать викуп, погрожують вбивством... Деякі з них отримують своє. Невже не можна з ними боротися? Невже не можна об'єднатися щоб їх знешкодити?
Petro: "Любити свою країну - це одна з найвищих цінностей кожної людини." Petro: "Україно - ти Велика, і народ у тебе сильний!!!" Petro: "Сьогодні я сильніший ніж був вчора, а завтра я буду сильніший ніж я є сьогодні!"
|
|
| |
vityaba | Дата: Четвер, 03.12.2009, 12:57 | Повідомлення # 2 |
Ветеран міста
Група: Модератори
| "Альфа" готова до захисту кораблів від піратів Україна готова приєднатися до програми "Аталанта" з захисту кораблів від піратів. Брати участь у військово-морській операції зможуть 25 бійців спецпідрозділу СБУ "Альфа". Про це заявив голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко. Спецназівці тренувалися в Севастополі торік - це вже не таємниця. Ми вже були в Сомалі, в Кенії, подивилися на місці, як все це виглядає, відпрацювали дане питання
|
|
| |
Petro | Дата: Четвер, 03.12.2009, 13:00 | Повідомлення # 3 |
*Авторитет у місті*
| Аби тільки воно так і було, а не потім заявлять, що немає грошей
Petro: "Любити свою країну - це одна з найвищих цінностей кожної людини." Petro: "Україно - ти Велика, і народ у тебе сильний!!!" Petro: "Сьогодні я сильніший ніж був вчора, а завтра я буду сильніший ніж я є сьогодні!"
|
|
| |
vityaba | Дата: Четвер, 03.12.2009, 13:07 | Повідомлення # 4 |
Ветеран міста
| Вон що на 25 чоловік не знайдуть коштів? Але в нас час в Україні все можливе
|
|
| |
Petro | Дата: Четвер, 03.12.2009, 18:34 | Повідомлення # 5 |
*Авторитет у місті*
| Ага, на 25 чоловік... А укомплектувати їх, забезпечити???
|
|
| |
vityaba | Дата: Четвер, 03.12.2009, 18:55 | Повідомлення # 6 |
Ветеран міста
| Це25 а не цілу роту солдат!
|
|
| |
Petro | Дата: Четвер, 03.12.2009, 18:56 | Повідомлення # 7 |
*Авторитет у місті*
| Немає різниці. Скажуть обладнання дороге
|
|
| |
Petro | Дата: Субота, 02.01.2010, 17:54 | Повідомлення # 8 |
*Авторитет у місті*
| Знову пірати захопили судно... Ще й 1 січня Ну взагалі, я не розумію, невже немає засобів для боротьби з ними. Вони кожного разу захоплюють, тим більше неодноразово, а управи на них немає
|
|
| |
Petro | Дата: Неділя, 03.01.2010, 13:22 | Повідомлення # 9 |
*Авторитет у місті*
| Які будуть прийняті заходи? Знову викуп будуть вимагати, отримають своє і всі знову очі закриють як ніколи нічого не було???
|
|
| |