"З Україною в серці"
|
|
Petro | Дата: Вівторок, 01.12.2009, 22:40 | Повідомлення # 1 |
*Авторитет у місті*
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| 3 грудня (Четвер) о 19.00 годині у Дубні, на Майдані Незалежності відбудеться концерт "З Україною в серці". Головними гостями цього заходу є "Руслана" та гурт "Тік".
Petro: "Любити свою країну - це одна з найвищих цінностей кожної людини." Petro: "Україно - ти Велика, і народ у тебе сильний!!!" Petro: "Сьогодні я сильніший ніж був вчора, а завтра я буду сильніший ніж я є сьогодні!"
|
|
| |
Petro | Дата: Вівторок, 01.12.2009, 22:44 | Повідомлення # 2 |
*Авторитет у місті*
| Супер новина! Варто піти!!!
Petro: "Любити свою країну - це одна з найвищих цінностей кожної людини." Petro: "Україно - ти Велика, і народ у тебе сильний!!!" Petro: "Сьогодні я сильніший ніж був вчора, а завтра я буду сильніший ніж я є сьогодні!"
|
|
| |
Petro | Дата: Вівторок, 01.12.2009, 22:45 | Повідомлення # 3 |
*Авторитет у місті*
| Шкода звичайно, що тільки Руслана і "Тік", але нічого, так теж не погано!
|
|
| |
vityaba | Дата: Четвер, 03.12.2009, 13:24 | Повідомлення # 4 |
Ветеран міста
Група: Модератори
| Та нема тут що шкудувать. Тік - прикольна група Руслана- скажу чесно я її і не слухаю, ну раді такого свята мона зробить і виключення і послухать)))
|
|
| |
Petro | Дата: Четвер, 03.12.2009, 18:32 | Повідомлення # 5 |
*Авторитет у місті*
| Все таки не піду я на концерт... Мій графік мені цього не дозволяє((( Вже під кінець дня виснажений, а ще вистояти там... Не останній раз же таке... Ще скільки такого свята буде!
|
|
| |
vityaba | Дата: Четвер, 03.12.2009, 18:43 | Повідомлення # 6 |
Ветеран міста
Група: Модератори
| Чого треба було піти нагуляця добре) Тільки так щоб з ранку голова не боліла
|
|
| |
Petro | Дата: Четвер, 03.12.2009, 18:54 | Повідомлення # 7 |
*Авторитет у місті*
| За що ж і говорю. Як би завтра вихідний, то друге діло. А так підйом зранку
|
|
| |