[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Форум міста Дубно » Медицина і здоров'я » Дієта на 7 днів (Рецепт)
Дієта на 7 днів
PetroДата: Понеділок, 23.11.2009, 15:03 | Повідомлення # 1
*Авторитет у місті*
Група: Адміністратори
Повідомлень: 659
Статус: Offline
Дієта на 7 днів, результат: 6 кг просто летить.

1 день: Сніданок (усі 7 днів однаковий): чай без цукру, скибочка хліба з олією (не перестарайтеся) і шматочком сиру. Полуденок: запарені кукурудзяні чи вівсяні пластівці, перемішані з 2 ложками йогурту. Обід: каша гречана (без солі і цукру) з кефіром. Вечеря: фруктовий салат (будь-які фрукти, перемішані з 2 ложками йогурту) + 2 склянки ананасового соку.

2 день: Сніданок той же. Полуденок той же. Обід: овочеве рагу (1 картопля, 1 цибулину, 1 морква, жменьку квасолі. Все зтушкувати на соняшниковій олії, можна підсолити) Вечеря: круте яйце, 100 грам курячої грудки + 2 склянки ананасового соку.

3 день: Сніданок і полуденок ті ж. Обід: 100 грам сала зі скибочкою житнього хліба, нарізані 2 банани + 3 ст. ложки йогурту. Вечеря: пюре + 2 склянки томатного соку

4 день: аналогічний 1 дню + 8 таблеток активованого вугілля

5 день: Полуденок: фруктовий салат + пів склянки ізюму. Обід: рис (без солі) + 50 грам курячої грудки, склянка кефіру. Вечеря: 2 яйця в круту + 2 склянки апельсинового соку.

6 день: Полуденок: 100 грам сиру + 2 склянки зеленого чаю. Обід: гречка (без солі) + будь-які овочі і фрукти. Вечеря: натерта морква і яблуко з цукром + 2 склянки зеленого чаю (без цукру).

7 день: Сніданок, полуденок, обід як 2 дня. Вечеря: 3 банани + склянка яблучного соку. Примітка: кефір і йогурт - не більше 2%, поменше цукру і солі, до зазначеного питва можна додати негазовану воду, вечерю - до 19.00.


Petro: "Любити свою країну - це одна з найвищих цінностей кожної людини."

Petro: "Україно - ти Велика, і народ у тебе сильний!!!"

Petro: "Сьогодні я сильніший ніж був вчора, а завтра я буду сильніший ніж я є сьогодні!"

 
pasika-medovaДата: Неділя, 22.07.2012, 17:14 | Повідомлення # 2
Тимчасовий мешканець
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Статус: Offline
Здоров'я з вулика
Для всіх рівнян магазини «Пасіка», що на центральному ринку, є саме тим місцем, де дуже гарно пахне медом, можна скуштувати та придбати завжди якісний мед різних сортів з будь-якого куточка України, продукти бджільництва та їх переробки, з власної пасіки - високоякісний мед, пилок, перга, маточкове молочко, прополіс, віск, препарати на основі бджолопродуктів.
Працівники магазинів завжди дадуть гарну пораду, як вибрати мед, як споживати пилок, прополіс, пергу.
В магазинах «Пасіка» пропагується здоровий спосіб життя, можна отримати повну інформацію про лікувальну дію продуктів бджільництва, придбати спеціалізовану літературу про цілющі властивості меду, пилку, перги, прополісу, воску, маточного молочка та інших бджолопродуктів.
Адреси магазинів «ПАСІКА»:
місто Рівне, вул. Полуботка, 4
місто Луцьк, вул. Сенаторки Левчанівської, 13,
(район центрального продовольчого ринку)
в м. Костопіль, торговий центр "Квадрат" (відділ "Пасіка")

Додано (30.06.2010, 16:35)
---------------------------------------------
Мудрий господар на своїй землі обов’язково поставить пасіку. Адже бджоли – це безкорисливі істоти, які приносять людям найбільш цілющі продукти, а життєві дії медоносних бджіл активізують людську свідомість, возвеличують духовний та інтелектуальний рівень людини.
Свіжий бджолиний мед - унікальний продукт.
Такої кількості речовин, як у меді, більше немає у жодному продукті харчування. Це глюкоза і фруктоза, вітаміни, білки і вільні амінокислоти, органічні кислоти, ліпоїди і біогенні стимулятори, флавоноїди тощо. У медові наявні всі макро- і мікроелементи, необхідні організму людини. Але найцінніша властивість меду як дієтичного і лікувального продукту полягає у тому, що всі речовини меду можуть бути повністю засвоєні організмом за допомогою набору ферментів (більше 10), які знаходяться безпосередньо у меді. Мікро- та макроелементи меду (залізо, мідь, марганець, магній, калій, кальцій, натрій тощо) за складом і кількісним співвідношенням близькі до крові людини. Також до складу меду входять органічні кислоти (яблучна, лимонна, молочна, щавелева, оцтова, янтарна) і фітонциди, що зумовлюють бактерицидні властивості продукту. Мед забезпечує організм легкозасвоюваною енергією, що необхідна для перебігу всіх обмінних процесів.
Мед володіє бактерицидною дією, покращує обмін речовин, прискорює регенерацію тканин, діє протизапально, антиалергійно і тонізуюче. Він нормалізує діяльність шлунково-кишкового тракту, стимулює функції внутрішніх органів, попереджує склероз, активізує утворення еритроцитів, покращує живлення шкіри, нормалізує сон, стимулює захисні сили організму.
Пилок
За свій склад квітковий пилок названий «вітамінною бомбою» і застосовується при відсутності апетиту, авітамінозі, хворобах шлунково-кишкового тракту та печінки. Лікування пилком покращує самопочуття, підвищує фізичний тонус та посилює захисні сили організму.

Додано (22.07.2012, 17:06)
---------------------------------------------
ПРОДУКЦІЯ БДЖІЛЬНИЦТВА ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я:
Мед, маточне молочко, бджолина обніжка, прополіс, віск, перга, пилок мають численні цінні властивості: протимікробні і противірусні, стимулюючі, імунобіологічні, протизапальні, десенсибілізуючі, андрогенні, радіопротекторні.
Перга бджолина - «бджолиний хліб»
Перга — це пилок, зібраний робочою медоносною бджолою, змішаний з медом та виділеннями верхньощелепних залоз бджоли, складений у комірках стільника, який пройшов бродіння без доступу повітря у бджолиному гнізді. Кількість білків і ліпідів в перзі знижується, зростає вміст молочної кислоти і вуглеводів. Це перешкоджає розвитку в перзі бактерій і цвілевих грибів.
Пилок, під час трамбування бджолами у комірки додатково збагачується ензимами і органічними кислотами. Через багатший вміст, процес консервації і краще засвоєння організмом цінність перги при лікуванні і профілактиці значно вище за пилок. Перга, у порівнянні з пилком, містить менше білку, приблизно на 12%, жирів на 66%, але збільшена кількість цукрів на 60% та інших складових на 23%. Кількість молочної кислоти становить 3,1%. Перга є джерелом білка, жиру, мінеральних речовин і вітамінів для бджіл, вона дуже насичена вітамінами.
Склад:
Вітаміни — А, В, С, РР, Е, D, K, Н
Макроелементи — P, S, Cl, K, Ca, Na
Мікроелементи — Mg, Fe, Cu, Zn, Co, Mo, Se, Cr, Ni, Si
Ензими — інвертаза, каталаза, трипсин, пепсин, ліпіди, лактоза та ін.
Перга має властивості антибактеріальні, поживні. Рекомендується при лікуванні кишкових захворювань, анемії, гіпертонічної хвороби, відсутності апетиту, при фізичному виснаженні, втомі, хворобах нервової системи, при лікуванні хвороб похилого віку, псоріазі, а також при погіршенні зору, у боротьбі з аденомою простати. На відміну від пилку й обніжжя, зріла перга може зберігатися роками, майже не втрачаючи своїх поживних і цілющих властивостей.

Маткове молочко
Маткове, або маточне, молочко — продукт виділення верхньощелепних та підглоткових залоз молодих робочих бджіл, є високоенергетичним кормом маток і личинок у маточниках.
Свіже молочко має консистенцію крему, колір — від ясно-кремового до ясно-жовтого, запах специфічний. У свіжому стані продукт нестійкий, вимагає переробки.
Маточне молочко -- дуже поживний і висококалорійний продукт. Воно багате на білки, жири, вітаміни, мікроелементи, ферменти. В склад білка маточного молочка входить близько 20 амінокислот, в тому числі і всі незамінні. Маточне молочко містить багато вітамінів: В1, В2, В6, В12, С, Н, РР та інші, а нікотинової кислоти і біотину в ньому в 12 – 16 разів більше, ніж в пилку рослин. В маточному молочці виявлений гонадотропний гормон, який активізує функції статевих залоз.
Маточне молочко -- один з найцінніших продуктів, який виробляють бджоли. У складі молочка низка макро- і мікроелементів, амінокислот, гормони, ензими, органічні кислоти, вітаміни, а також інші біологічно активні субстанції.
Препарати на базі маткового молочка дуже актуальні при лікуванні хвороб людей похилого віку, порушенні розвитку і гормонального балансу. Корисне для покращання обміну речовин і процесів відновлення тканин. Забезпечує швидкий приріст маси тіла, підвищує життєдіяльність і регулює кров’яний тиск. Рекомендоване для реабілітації після тяжких хвороб і хірургічних операцій. Регулює фізичне і психічне самопочуття, знімає втому.

Прополіс (бджолиний клей)
Прополіс -- це бальзамічно-живична субстанція, зібрана робочою медоносною бджолою з бруньок тополі, берези та інших листяних і хвойних дерев. Колір різний у залежності від сировини з якої зібраний прополіс, від жовто-зеленого до темно-коричневого, навіть чорного.
В склад прополісу входить більше 50 речовин. Їх можна поділити на 3 основні групи.
Рослинні смоли (38-60%)
Бальзами (3-30%)
Воск (7,8-36%, в середньому 22%)
Прополіс складається з цілого ряду біологічно активних субстанцій з антибактеріальними, антисептичними та болевгамуючими властивостямиі, активний до деяких грибкових організмів. В склад прополісу входять флавоноїди і фенокислоти, які визначають його біологічні властивості.
Прополіс прискорює обмін речовин на рівні клітини і підвищує резистентність до дії несприятливих факторів зовнішнього середовища, регенерує кісткову, хрящову тканину, заживляє рани.
Прополіс має болезаспокійливі, протизапальні, загоювальні, бактерицидні, протигрибкові властивості; нормалізує діяльність кишечника, попереджує розвиток карієсу, підвищує імунітет, позитивно впливає на серцево-судинну систему, лікує виразки шлунку, хронічні захворювання горла, ангіни, допомагає при жіночих хворобах, застосовується при лікуванні пролежнів, опіків, виразок і важкозагоюваних ран.

ДОКЛАДНІШЕ НА САЙТІ http://pasika-medova.yolasite.com

Додано (22.07.2012, 17:14)
---------------------------------------------

Quote (pasika-medova)
Мудрий господар на своїй землі обов’язково поставить пасіку. Адже бджоли – це безкорисливі істоти, які приносять людям найбільш цілющі продукти, а життєві дії медоносних бджіл активізують людську свідомість, возвеличують духовний та інтелектуальний рівень людини

Бджільництво для наших людей споконвіку має магічне значення, бо воно завжди було символом здоров’я, розуму та злагоди. І тому МІЙ БАТЬКО ЦИМ ЗАЙМАЄТЬМЯ, МЕНІ ПРИЩЕПИВ ТЕЖ ЦЮ ЛЮБОВ ДО ПАСІКИ, магазини "Пасіка" у нас унікальні - ширі й добрі, там дуже гарно пахне медом, можна скуштувати та придбати якісний мед різних сортів з будь якого куточка України, а від покупців чуємо лише слова вдячності за хорошу справу, яка приносить людям добре здоров’я, насолоду від цілющих медів, а пасічникам допомагає отримувати рясні медозбори.
Гомон Петя


Пасіка Медова
 
СтасяДата: П`ятниця, 20.12.2013, 18:52 | Повідомлення # 3
Тимчасовий мешканець
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Статус: Offline
А я раджу препарати для схуднення "Детокс" і "Екстра Слім" від Іноваційного Центру "Максима". Я швидко схудла десь на 10 кг, завдяки цим БАДам. До складу препаратів уходить гарцинія, l-карнітин, зелений чай. Це натуральні пігулки, що не шкодять вашому здоров`ю. http://www.похудеть.in.ua/
 
NydMondДата: Вівторок, 09.12.2014, 17:58 | Повідомлення # 4
Тимчасовий мешканець
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Статус: Offline
Які самі шкідливі дієти?

У гонитві за стрункістю ми нерідко готові слідувати ризикованим і навіть абсурдним режимам харчування. Надія на швидкий результат, особливо напередодні літа, здається, перекриває всі доводи здорового глузду. Однак про те, що за крайнощі неминуче доводиться розплачуватися власним здоров’ям, забувати все ж не варто.

Продовження можна переглянути тут: nydmond.com.ua/vaga-i-zdorovya-zalezhit-vid-vidu-i-chasu-spozhivannya-izhi

Додано (09.12.2014, 17:58)
---------------------------------------------
Вага і здоров’я залежить від виду і часу споживання їжі.

Всім відомо, що дієта може істотно вплинути на здоров’я, як розумовий, так і фізичний. Однак нове дослідження показує, що безладне харчування теж може вплинути на стан людини.

(Дивитись продовження nydmond.com.ua/vaga-i-zdorovya-zalezhit-vid-vidu-i-chasu-spozhivannya-izhi/ © )


NydMond - інформаційний блог
 
Форум » Форум міста Дубно » Медицина і здоров'я » Дієта на 7 днів (Рецепт)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Dubno ©2024 При копіюванні матеріалів, посилання на сайт обов'язкове!