Ділимось поезією.
|
|
_Олександр_ | Дата: Вівторок, 29.01.2013, 21:05 | Повідомлення # 1 |
Тимчасовий мешканець
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Привіт всім! Хочу поділитись в цій темі гарним віршем який я прочитав на сторінках журналу «Дніпро». А в продовження теми пропоную публікувати сюди поезію та обговорювати її. Я буду слідкувати за даною темою, спілкуватися, і найкращі вірші (за згоди автора) публікувати на форумі журналу http://www.dnipro-ukr.com.ua/forum/ (Але за бажанням Ви маєте можливість зробити цесамі.)
Вірш: Лебедино – сніжні заметілі (НаталіяДанилюк м.Перегінське)
Цілий день сніжило за вікном, В горностаях біла королева В домоткане грубе полотно Загортала приспані дерева.
На вікні повісила шифон, Візерунки дивні вишивала, І плелись мережива, мов сон, Під снігами танули дзеркала
Недопитих осінню калюж. Стиглі грона мерзли на калині, І пелюстя випалених руж Проглядало в білій пелерині.
А під вечір сонні димарі Розпустили пасма посивілі, І вляглися спати у дворі Лебедино-сніжні заметілі.
|
|
| |
Ljusinda | Дата: Вівторок, 25.07.2017, 18:47 | Повідомлення # 2 |
Тимчасовий мешканець
| Я научилась просто, мудро жить, Смотреть на небо и молиться Богу, И долго перед вечером бродить, Чтоб утомить ненужную тревогу.
Когда шуршат в овраге лопухи И никнет гроздь рябины жёлто-красной, Слагаю я весёлые стихи О жизни тленной, тленной и прекрасной.
Я возвращаюсь. Лижет мне ладонь Пушистый кот, мурлыкает умильней, И яркий загорается огонь На башенке озёрной лесопильни.
Лишь изредка прорезывает тишь Крик аиста, слетевшего на крышу. И если в дверь мою ты постучишь, Мне кажется, я даже не услышу.
А.Ахматова
|
|
| |
Nila | Дата: Середа, 26.07.2017, 07:25 | Повідомлення # 3 |
Тимчасовий мешканець
| Вже почалось, мабуть, майбутнє. Оце, либонь, вже почалось… Не забувайте незабутнє, воно вже інеєм взялось! І не знецінюйте коштовне, не загубіться у юрбі. Не проміняйте неповторне на сто ерзаців у собі!
Ліна_Костенко
|
|
| |