[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Форум міста Дубно » Новини міста » ЩО НАМ ГОТУЮТЬ СЕСІЇ ГРЯДУЩІ?
ЩО НАМ ГОТУЮТЬ СЕСІЇ ГРЯДУЩІ?
BoneyClaideДата: Четвер, 27.01.2011, 14:27 | Повідомлення # 1
Тимчасовий мешканець
Група: Користувачі
Повідомлень: 8
Статус: Offline
Сесія Дубенської міської ради, яка відбулась 26 січня 2011 року знову продемонструвала монолітну єдність депутатів БЮТ, Фронту змін, НУ, НРУ, Партії регіонів у вирішенні спільних шкурних питань.

Переймаючись наповненням місцевого бюджету, як висловився секретар міськради від Фронту змін, депутати знову – як і в минулому 2010 році, - встановили максимальні розміри оплати праці, доплат та премій міському голові та його заступникам. Водночас максимально підняли розмір ставок єдиного і фіксованого податку для місцевих підприємців – звідки ж іще брати таку зарплату для чиновників? Яких, до речі, не зважаючи на важку кризу, вимоги Президента і світову практику, жодного не скоротили, залишивши аж 109 чоловік.

"Вболіваючи" за місцевий бюджет, ця орда, яка була при владі і в минулі роки, продовжує дерибан української землі. Не знаємо, чи є ще подібні прецеденти в Україні - нинішня міська влада виділила у власність громадянам США землю для будівництва та обслуговування житлового будинку. Посуньтеся, етнічні українці – гряде великий земельний розпродаж родючих українських земель іноземцям (1/3 усіх світових чорноземів – українські). Це месидж, китайцям на втіху – українські чиновники за невеликі "чайові" продадуть не тільки землю, її надра, майно громад, а й власний народ!

На цьому фоні блідо виглядають факти продажу великого розміру земельних ділянок: вул. Грушевського 184 - 3.87 га на суму у 587 216. 0 грн, та 0. 1707 га по вул. Стара 16 на суму у 51 486.0 грн за грошовою оцінкою липня 2010 року! Причому останню земельну ділянку – в центрі міста ! - продають за ціною біля 30.0 грн / 1 метр квадратний. І це в той час, коли в інших містах проводиться нова грошова оцінка земель у зв’язку з введенням у дію податкового кодексу та високим рівнем інфляції. Що, в свою чергу, дає змогу отримати в місцеві бюджети значно більші надходження.

"Цвяхом програми" 5 –ої сесії Дубенської міськради, було досить непримітне, але історично важливе для територіальної громади, рішення про згоду прийняти з обласної у міську комунальну власність 18 обє`ктів історико - культурного заповідника. Враховуючи той факт, що практично усі будівлі знаходяться в центрі міста і частина з них була уже раніше прихватизована ділками від влади, можна передбачити, з якою жадібністю владна орда чекає можливості нового майнового дерибану. В зоні їх особливих апетитів знаходиться приміщення, у якій розміщено офіс міської та районної організацій, приймальні депутатів міської та обласної рад Всеукраїнського об`єднання "Свобода". Поборемося з "демократами" і "патріотами" від "братніх" політичних сил ?

Після цього уже зовсім "бліденько" сприймаються факти виділення земельних ділянок для житлового і гаражного будівництва відомим у місті чиновникам, їх родичам, міським депутатам, іногороднім. І зовсім не смішно, коли на одну сім`ю, на одну адресу проживання виділяється по дві земельні ділянки. Хоча в нашому Дубні, як бачимо, влада і не на таке здатна.

Для прикладу, на депутатське звернення голови депутатської фракції "Свобода", голови міської організації ВО "Свобода", Богдана Галети щодо надання Статуту та аналізу фінансово – економічного стану КОМУНАЛЬНОГО підприємства – газети "Замок", міський голова, який безпосередньо призначає керівника цього (та й усіх інших міських комунальних підприємств) радить мені звернутись …. в редакцію газети. Ми розуміємо таке "перефутболювання", адже процедура злиття з іншим комунальним підприємством – "Дубенська друкарня", відбулось з великою кількістю питань. Відповіді на які поки – що приховує міський голова і призначена ним редакційна рада згаданої газети. Очолює яку секретар міськради, по сумісництву голова місцевої організації "Фронту змін", і членами якої є майже усі депутати цієї політичної сили у міській раді.

Так що купуй дубенську комунальну газету "Замок", підтримай Фронт змін - запасний аеродром міського голови від БЮТ і К°.
Слава Україні!!!


Слава Україні!
 
Форум » Форум міста Дубно » Новини міста » ЩО НАМ ГОТУЮТЬ СЕСІЇ ГРЯДУЩІ?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Dubno ©2024 При копіюванні матеріалів, посилання на сайт обов'язкове!